Ascensia ve Medline’dan işbirliği

Sağlık teknolojilerinde dünyanın önde gelen markalarından biri olan Ascensia ile Medline Acil Sağlık Türkiye`de işbirliğine gidiyor.

15.04.2019 Cuma 16:20

Güncelleme : 15.04.2019 Cuma 16:20

Yapılan işbirliği kapsamında Ascensia Diyabet Ürünlerini kullanan hastalar ve hastaların ikamet ettikleri konut sınırları dahilinde aileleri ve misafirleri başlarına gelebilecek uluslararası 32 parametre kapsamında yer alan acil durumlar karşısında Medline Acil Sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek.
 
“Diyabet hastalığında doğru ölçüm çok önemli”
 
Diyabet hastalarının sağlığı, mutluluğu ve özellikle kaliteli bir yaşam sürmelerinin çok önemli olduğunu hatırlatan Medline Genel Müdürü Gürkan Ergenekon, diyabet hastalarının konforlu bir yaşam sürebilmeleri ve tedavi süreçlerinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına Ascensia ile Medline ortaklığının çok önemli olduğuna dikkat çekti. 
 
Yapılan anlaşmayla Ascensia ürünlerini kullanan diyabet hastaları ambulans hizmetleri ve özellikle diyabete bağlı problemler konusunda telefonla tıbbi danışmanlık hizmetlerinden faydalanabilecek. Sağlık teknolojisinde yaşanan gelişmeler ve doğru cihazlarla birlikte diyabet hastalarının bilinç seviyesinin artırılması gerektiğini savunan Sn. Ergenekon şöyle devam etti: 
 
"Diyabet ömür boyu süren, yaşam boyu bilinç gerektiren bir hastalık. Türkiye’nin ilk özel acil sağlık hizmeti sunan şirketlerinden biri olarak diyabet hastalarına sunulacak acil sağlık hizmeti konusunda oldukça deneyimliyiz. Dolayısıyla sektörün en önemli markalarından biri ile böyle bir çalışma yapmak, Ascensia ürünlerini kullanan diyabet hastaları için hem farkındalık hem de konfor yaratmak adına bizler için de çok değerli. Bu işbirliğin, diyabet hastalarının diyabetlerini kendi kendilerine yönetmeleri ve acil durumlarda neler yapması gerektiğini bilmesi gibi konularda farkındalık yaratacağına inanıyoruz"

"
En Çok Okunan Haberler

`Bu yıl üç faiz indirimi olası`

Merkez Bankası`nın rezervleri arttı

KKM hesaplarında düşüş sınırlı kaldı

Bitcoin ETF`lerinden 165 milyon dolar çıkış oldu

`BoE mayısta faiz indirimine gidebilir`

Konut satışları martta azaldı

`Enflasyonda düşüş faiz indirimini getirebilir`

`Fed enflasyon ile mücadeleyi kazanıyor`

ABD`ye şubatta net sermaye girişi oldu

`Enflasyon konusundaki ilerleme yavaşladı`

Çin Merkez Bankası Başkanı, Powell ile görüştü

`Faiz artırımlarımız çok yavaş olacak`

Wall Street`te düşüş devam ediyor

Alman şirketler yatırım planlarını revize ediyor

Çin`in alüminyum ithalatı arttı

ABD`de sondaj kule sayısı azaldı

Fed Bej Kitap raporu yayınlandı