ACAR Group`un yatırımlardan beklentisi 1 milyon euro!

ACAR Group yeni yatırımıyla 1 milyon euro ciro hedefliyor.

27.07.2016 Cuma 11:14

Güncelleme : 27.07.2016 Cuma 11:21

Basım sanayinde Türkiye'nin önde gelen firmalarından olan ACAR Group, yeni yatırımıyla  faaliyet gösterdiği kurumsal hediyelik sektöründeki eksiklikleri değerlendirip, kutu imalatına giriş yapacağını duyurdu. Piyasadaki kutu imalatçılarından farklı olarak daha prestijli tasarımlarla kutu üretimi yapacak olan ACAR Group, ilk sene için kutu imalatından 1 milyon Euro ciro hedefliyor.

1980 yılından beri köklü bir geçmişe sahip olan ACAR Group, farklı alanlardaki girişimlerine devam ediyor. Faaliyet gösterdiği her alanda, Ar-Ge'ye önem vererek çalışmalarını sürdüren ACAR Group, prestijli kutu imalatına giriyor. Son yıllarda gerek Türkiye'de gerekse tüm dünyada ambalaj sanayindeki gelişmeyi yakından takip eden ACAR Group, girişimiyle pasta payını artırmayı hedefliyor. Avrupa standartlarında yaptığı kutu imalatıyla bu konudaki kalitesini ortaya koyan ACAR Group, Ar-Ge çalışmalarıyla da sektörde fark yaratacak.

Türkiye'deki kutuların genellikle yurtdışında üretildiğini ifade eden Acar Group Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Mustafa Acar:

''Ambalaj sektörü Türkiye'de yeni yeni gelişen bir sektör. Kutu piyasası da bu sektörün en önemli alanlarından biri. Türkiye'deki kutu imalatçıları yetersiz olduğundan dolayı kutuların çoğu yurtdışından geliyor. ACAR Group olarak kurumsal hediyelik sektörüne girdiğimizden beri kutu işlerini dolaylı olarak yapıyorduk. Son bir yılda kutu kataloğu çıkartarak biz de profesyonel olarak bu sektörün içinde yer almış olduk'' dedi.

"
En Çok Okunan Haberler

ABD`de tarım dışı istihdam beklentilerin altında

PPK toplantı özeti yayımlandı

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

Bakan Şimşek`ten enflasyon açıklaması

Euro Bölgesi`nde işsizlik sabit kaldı

Nisan ayı dış ticaret rakamları açıklandı

Enflasyon rakamları belli oldu

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi arttı

S&P, Fed`den faiz indirimi beklentisini öteledi

`Hedge fonlar daha savunmacı hale geliyor`

`ECB muhtemelen üç kez faiz düşürecek`

Ford Motor`un ABD`de satışları azaldı

Societe Generale net karını açıkladı

`Faiz patikasına taahhütte bulunmuyoruz`

Coinbase Global net gelirlerini artırdı

OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti

Deutsche Bank personel maaşlarına zam yapacak