Air India`dan yemekten çıkan hamam böceği için özür

Hindistan hava yolu şirketi Air India, Bhopal-Mumbai seferini yapan uçaklarından birinde bir yolcunun ikram edilen yiyecekte hamam böceği bulması üzerine özür diledi.

05.02.2019 Cuma 11:02

Güncelleme : 05.02.2019 Cuma 15:15

Hindistan hava yolu şirketi Air India, Bhopal-Mumbai seferi sırasında yolcularından birine  servis edilen yiyecekten hamam böceği çıkması üzerine Twitter'dan açıklama yaptı.

Açıklamada, “Değerli bir yolcumuzun, Bhopal-Mumbai uçuşumuzda ikram  edilen yiyecekle yaşadığı hayal kırıklığından dolayı içtenlikle özür dileriz. Air  India, daima yolcularımızın hizmetlerimizden memnun kalmasını sağlamak için çaba  sarf ediyor.” ifadesine yer verdi.

Olayın ciddiyetle dikkate alındığının ve ikram edilen yiyeceklerin  tedarik edildiği şirkete derhal sert bir uyarıda bulunulduğu belirtilen  açıklamada, "Air India bu konuda sıfır tolerans politikasına sahip ve dahili  olarak düzeltici faaliyet başlattı. Üst düzey yetkililerimiz mağdur yolcu ile  temasta." ifadeleri kullanıldı.

Hindustan Times'in haberine göre, yolcu Rohit Raj Singh Chauhan, hafta  sonu sosyal medya hesabından, uçuş sırasında ikram edilen yiyecekte çıkan hamam  böceğinin fotoğrafını paylaşmıştı.

New York'tan Mumbai'ye "business class"ta, temmuz ayında, üç çocuğuyla  seyahat eden Saumya Shetty'nin, uçaktaki tahtakuruları tarafından ısırılması  dolayısıyla kabaran kolunun fotoğrafını sosyal medyada paylaşması üzerine Air  India yolcudan özür dilemişti.

Tahtakuruları olduğunu bildirmesine rağmen kabin ekibinin koltuğunu  değiştirmediğini ve o koltukta uyumak zorunda kaldığını söyleyen Shetty,  koltuğunun, uçak Mumbai'ye inmeden kısa süre önce değiştirildiğini belirtmişti.

Olaydan bir hafta sonra özür dileyen Air India, mevcut hava  koşullarının tahtakurusu istilasına neden olmuş olabileceğini savunmuştu. Olayla  ilgili soruşturma başlatan hava yolu şirketi, uçağı "titizlikle dezenfekte etme"  sözü vermişti.

"
En Çok Okunan Haberler

Altın yatırımcılarının gözü Fed faiz kararında

Doğal gaz tarifesinde değişiklik yapılmadı

TL mevduatta stopaj oranları değişti

Binance`ın kurucusuna 4 ay hapis

Temassız ödemelerde limit yükseliyor

Euro Bölgesi ekonomisi ilk çeyrekte büyüdü

Dış ticaret istatistikleri açıklandı

Almanya beklentilerin üzerinde büyüdü

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi belli oldu

`Jeopolitik durum enflasyonda risk oluşturuyor`

HSBC CEO`su görevi bırakacak

Musk daha fazla Tesla personelini işten çıkarabilir

Volkswagen`in satışları düştü

`Faiz indiriminden sonra dikkatli olunmalı`

Samsung faaliyet karını 10 kat artırdı

ABD`de haftalık çelik üretimi azaldı

Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor?