Anabilim, çok yönlü eğitim anlayışı ile geleceği şekillendiriyor

İçinde yaşadığımız yüzyıl; bilginin üretilmesi, kullanılması, aktarılmasına yönelik her alanda, hızlı değişimler yaşanıyor. Bu değişimi doğru okuyan Anabilim Eğitim Kurumları, eğitim ve yarım asırlık inşaat sektörü deneyimini, ustalıkla birleştiriyor

28.11.2016 Cuma 11:25

Güncelleme : 28.11.2016 Cuma 14:19

Hayata farklı pencerelerden bakan, yaratıcılıklarını keşfetmiş çocuklar yetiştirmeyi ilke edinen Anabilim Eğitim Kurumları; yabancı dil çalışmalarından, özgün müfredat ve yayınlarına, üstün zekâlı ve özel yetenekli çocukların eğitiminden, yaratıcı drama uygulamalarına, tablet projesinden, Okul Bilgi Sistemi’ne kadar geniş bir yelpazede gerçekleştiriyor çalışmalarını.

Bir çocuğun, hayatın içinde hem başarılı hem mutlu olmasında en önemli belirleyici unsurların akademik başarı, kişilik değerleri, becerileri ve yetenekleri olduğunun altını çizen Anabilim Eğitim Kurumları İcra Kurulu Başkanı Serkan Kılıç, “Anabilim ’de; Kişilik Geliştirme Programı, Yetenek Geliştirme Programı, Yabancı Dil Programı ve Düşünme Becerileri Programı ile anaokulundan liseye, yapılandırmacı öğrenme yaklaşımı, bütüncül bir şekilde sunuluyor” dedi.

Geliştirilen, farklılaştırılmış ve zenginleştirilmiş okul müfredatının yanı sıra öğrencinin öğrenme hayatına olumlu katkı sağlayacak her şeyi düşündüklerini belirten Serkan Kılıç, “Eğitimde alternatif mekânların, insanların üzerinde ne kadar olumlu etkiler yarattığını yıllar içinde deneyimleme fırsatı bulduk. Eğitimin de bir mimarisi olması gerektiğine inanıyoruz. Kampüslerimizde hem fiziki imkânlara hem de ‘akıllı okul’ konseptini uygulayarak teknolojiye yatırım yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Tüm kampüslerinde öğrenci ve çalışanların psikolojisini esas alan ve performanslarını doğrudan etkileyen mimari tarz benimseyen Anabilim Eğitim Kurumları; bu yenilikçi mimari anlayışı, çok yönlü eğitim anlayışıyla bütünleyerek, geleceğe bugünden hazır olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

"
En Çok Okunan Haberler

ABD`de tarım dışı istihdam beklentilerin altında

PPK toplantı özeti yayımlandı

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

Bakan Şimşek`ten enflasyon açıklaması

Euro Bölgesi`nde işsizlik sabit kaldı

Nisan ayı dış ticaret rakamları açıklandı

Enflasyon rakamları belli oldu

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi arttı

S&P, Fed`den faiz indirimi beklentisini öteledi

`Hedge fonlar daha savunmacı hale geliyor`

`ECB muhtemelen üç kez faiz düşürecek`

Ford Motor`un ABD`de satışları azaldı

Societe Generale net karını açıkladı

`Faiz patikasına taahhütte bulunmuyoruz`

Coinbase Global net gelirlerini artırdı

OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti

Deutsche Bank personel maaşlarına zam yapacak