Arçelik, Türkiye`nin ilk OLED TV`sini tüketiciye sunuyor!

Arçelik, Türkiye`nin ilk OLED TV`sini üretti, bugünden itibaren tüketiciye sunuyor

08.09.2016 Cuma 12:03

Güncelleme : 09.09.2016 Cuma 12:13

Türkiye’nin ilk OLED TV’sini üreten Arçelik, ürünü 8 Eylül’de tüketicilerin beğenisine sunuyor. Organik LED ve 4K Picture Perfection Teknolojisi ile mükemmel izleme deneyimi yaşatan ürün Arçelik mağazalarından ön sipariş ile temin edilebiliyor.

Arçelik OLED TV lansmana özel 12.499 TL fiyatla satışa sunuluyor. En yenilikçi ürün ve teknolojileri tüketicilerle buluşturan Arçelik, son teknoloji ürünü Türkiye’nin ilk OLED TV’sini 8 Eylül tarihi itibariyle mağazalarında tüketicileriyle buluşturuyor. Üretimi Türkiye’de yapılan Arçelik OLED TV, Arçelik mağazalarından ön sipariş ile temin edilebiliyor. 165 Ekran (65") 4K OLED TV, lansmana özel 12.499 TL fiyatla satışa sunuluyor. Arçelik OLED TV’deki Organik LED ve 4K Picture Perfection Teknolojisi ile yaşayan renkler, mükemmel izleme deneyimi ile kullanıcılara seyir keyfi yaşatıyor. Arçelik OLED TV, gerçeğe en yakın, en canlı görüntü kalitesinin yanı sıra 65’’ büyük ekranı, 6 mm paneli ile ultraslim, metalik, şık bir tasarım sunuyor.
 
ARÇELİK OLED TV İLE YAŞAYAN RENKLER

Standart LED TV’lerden farklı olarak OLED teknolojisi ile milyonlarca organik LED’in her biri birer ışık kaynağı olarak çalışıyor. OLED TV’nin bu devrimsel özelliği ile sonsuza yakın kontrast değerleri ve kusursuz renkler elde edilebiliyor.

Bu sayede mükemmel siyahın üzerinde yaşayan canlı renkler ile izleyiciye bugüne kadar hiç yaşamadığı üstün bir görüntü deneyimi sunuluyor. 4K Picture Perfection Teknolojisi ile geliştirilmiş Ultra HD çözünürlüğe sahip Arçelik OLED TV, üstün görüntü deneyimi sunan HDR, Wide Color Gamut, Micro Dimming özelliklerini de içinde barındırıyor.

Daha yüksek kontrasta sahip görüntüyü sunan HDR, daha geniş renk yelpazesi ile en gerçekçi renkleri sunan Wide Color Gamut, karanlık sahnelerde bile en ince detayları ortaya çıkartan Micro Dimming teknolojisi Arçelik OLED TV’nin öne çıkan diğer özellikleri. Arçelik OLED TV, 3D Sound teknolojisiyle de TV izleme keyfini artırıyor.
 
Üç yönlü hoparlör tasarımı sayesinde evlerde sinema salonu deneyimi yaşatıyor. Tasarımı, görüntü ve ses özellikleri ile Arçelik OLED TV, kullanıcılara benzersiz bir televizyon izleme keyfi yaşatıyor.
"
En Çok Okunan Haberler

Bankacılık sektörünün net karı belli oldu

Rekabet Kurulu`ndan META`ya para cezası

OECD bölgesinde enflasyon yükseldi

Bakanlıktan altın ithalatı kotasıyla ilgili açıklama

`ABD enflasyonu hisseler için önem taşıyor`

Euro Bölgesi`nde yatırımcı güveni toparlanıyor

`Temel göstergelere göre enflasyon yavaşlıyor`

S. Arabistan petrolde fiyat artışına gitti

`Haziranda faiz indirimi ihtimali güçlendi`

Avustralya`da iş ilanları sayısı artış gösterdi

ABD`de tarım dışı istihdam beklentilerin altında

PPK toplantı özeti yayımlandı

Bakan Şimşek`ten enflasyon açıklaması

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi arttı

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

Ford Motor`un ABD`de satışları azaldı

S&P, Fed`den faiz indirimi beklentisini öteledi