ATO`da yeni dönem başladı

Gürsel Baran başkanlığındaki yeni yönetimin ilk toplantısında görev dağılımı yapıldı. Baran`ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu yeni yönetimde yardımcılıklarını Halil İbrahim Yılmaz ve Temel Aktay üstlendi.

26.04.2018 Cuma 15:30

Güncelleme : 26.04.2018 Cuma 17:05

Ankara Ticaret Odası (ATO) seçimleriyle oluşan Gürsel  Baran başkanlığındaki yeni yönetim ilk toplantısında görev dağılımı yaptı. 
 
ATO'dan yapılan açıklamaya göre, odada bu ay gerçekleştirilen iki  aşamalı seçimlerle yeni dönem başladı.
 
İlk olarak 14 Nisan'da ATO'nun 157 bin üyesini temsil eden meslek  komiteleri ve meclis üyeleri seçimi oda tarihinin en geniş katılımıyla  gerçekleştirildi. Ankara tüccarını temsilen 67 meslek komitesinde 181'i meclis  üyesi olmak üzere toplam 429 komite üyesi seçildi. Seçimler sonucu, ATO'daki  meclis üyelerinden yaklaşık yüzde 64'ü yenilendi.
 
20 Nisan'da ise ATO üyeleri ikinci kez sandık başına giderek yönetim  kurulunun başkanı, asil ve yedek üyeleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  Genel Kurulu delegeleri için oy kullandı. Seçimde önceki dönem de Başkan olan  Gürsel Baran yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.
  
Yeni yönetim bugün ilk toplantısını yaptı. Yeni yönetimde Baran'ın  yanı sıra Adem Ali Yılmaz, Edip Balcı, Halil İbrahim Yılmaz, Halil İlik, Mehmet  Fatih Çetinkaya, Murat Ülkü Karakuş, Nihat Uysallı, Nuh Acar, Süleyman Ekinci ve  Temel Aktay yer aldı.
 
Toplantıda yeni yönetim görev dağılımı da yaptı. Başkan Baran'ın  yardımcılıklarını Halil İbrahim Yılmaz ve Temel Aktay'ın yürütmesi  kararlaştırıldı. Sayman üye olarak da Murat Ülkü Karakuş seçildi.

"
En Çok Okunan Haberler

ABD`de tarım dışı istihdam beklentilerin altında

PPK toplantı özeti yayımlandı

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

Bakan Şimşek`ten enflasyon açıklaması

Euro Bölgesi`nde işsizlik sabit kaldı

Nisan ayı dış ticaret rakamları açıklandı

Enflasyon rakamları belli oldu

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi arttı

S&P, Fed`den faiz indirimi beklentisini öteledi

`Hedge fonlar daha savunmacı hale geliyor`

`ECB muhtemelen üç kez faiz düşürecek`

Ford Motor`un ABD`de satışları azaldı

Societe Generale net karını açıkladı

`Faiz patikasına taahhütte bulunmuyoruz`

Coinbase Global net gelirlerini artırdı

OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti

Deutsche Bank personel maaşlarına zam yapacak