Bayram kredisi yarışı başladı!

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla bankalar bayram kredisi avantajlarıyla tüketiciye çeşitli fırsatlar sunuyor. Bankaların bayram kredisi yarışında faizler yüzde 1.20`den başlıyor.

09.06.2016 Cuma 09:12

Güncelleme : 10.06.2016 Cuma 10:11

MAHMUT EKİNCİ/UZMANPARA

Her bayram öncesi gelenek haline gelen bayram kredileri bu senede çeşitli fırsatlarla tüketicinin tercihine sunuluyor. Bayram kredileri, düşük faizler, dosya masrafları, vade ve ödeme şekillerinde kolaylıklarla tüketiciler için cazip hale getiriliyor. Bankaların bayram kredisi yarışında faizler yüzde 1.20'den başlıyor.

Kolay ödeme seçenekleriyle tüketicilerin yorulmadan ödeme yapabilmesi için farklı ödeme seçenekleri sunan bankalar, kampanya bünyesinde ödeme erteleme seçeneklerini de barındırıyor.

İŞTE BANKALARIN KREDİ SEÇENEKLERİ:

TEB:
  Türk Ekonomi Bankası harcamaların arttığı bayram döneminde özel ihtiyaç kredisi fırsatlarıyla kampanyalar düzenliyor. “3000 TL Kampanyası” ile 3 bin TL’ye kadar 12 ay vade %1,20 faizle tüketicilerin nakit ihtiyacını karşılayan TEB, 3 ay ötelemeli “Bayram Kampanyası” ile de 36 aya kadar ödeme seçenekli nakit ihtiyaçlarında %1,38 faiz uyguluyor. Kampanyalar 4 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek.

İŞ BANKASI: Geleneksel Bayram Kredisi kampanyası bayram yaklaşırken her türlü nakit ihtiyaç için cazip koşullarla kredi imkânı sunuyor. 12 Temmuz 2016’ya kadar sürecek kampanya kapsamında, tüm bireysel ihtiyaçlar için günde yalnızca 6 TL taksitle 5.000 TL kredi kullanılabiliyor. Kampanyada 50.000 TL tutar ve 36 ay vadeye kadar kredi seçenekleri de sunuluyor.

YAPI KREDİ: Yapı Kredi, Ramazan süresince akraba ziyaretleri, bayram alışverişi, bayram tatili hazırlıkları için nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilere bayrama özel bireysel ihtiyaç kredisi sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketiciler, 6 Haziran - 8 Temmuz tarihleri arasında, günde yalnızca 10 TL ödeyerek 36 ay vade ile 9000 TL Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanabilecekler.

DENİZBANK:  Kampanyaya katılım şartı olarak bir adet otomatik ödeme talimatı vermeyi zorunlu kılan Denizbank, kampanya kapsamında müşteri isteğine bağlı olarak 2 ay taksit erteleme yapacağını duyurdu. 10 Temmuz 2016'ya kadar sürecek olan kampanyada 55 bin TL’ye kadar kredi verecek olan Denizbank, 36 aya varan vade fırsatlarını da tüketiciye sunuyor.

 

"
En Çok Okunan Haberler

İstanbul’un enflasyonu açıklandı

Doğal gaz tarifesinde değişiklik yapılmadı

TL mevduatta stopaj oranları değişti

Binance`ın kurucusuna 4 ay hapis

ABD`de mortgage faizi artışını sürdürdü

Temassız ödemelerde limit yükseliyor

Euro Bölgesi ekonomisi ilk çeyrekte büyüdü

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi belli oldu

`Jeopolitik durum enflasyonda risk oluşturuyor`

Almanya beklentilerin üzerinde büyüdü

HSBC CEO`su görevi bırakacak

Musk daha fazla Tesla personelini işten çıkarabilir

Volkswagen`in satışları düştü

`Faiz indiriminden sonra dikkatli olunmalı`

Samsung faaliyet karını 10 kat artırdı

ABD`de haftalık çelik üretimi azaldı

Dış ticaret istatistikleri açıklandı