Bir depo yakıta 1,5 milyon lira

Manchester City`nin sahibi Şeyh Mansur bin Zayed El-Nahyan`ın 147 metre uzunluğundaki mega lüks yatı Marmaris`e geldi. Şeyh yakıt ihmali için yaklaşık 1,5 milyon lira ödedi.

22.07.2015 Cuma 14:06

Güncelleme : 22.07.2015 Cuma 16:19

İngiliz futbol kulübü Manchester City'nin sahibi Birleşik Arap Emirlikleri'nden Şeyh Mansur bin Zayed El-Nahyan'ın 147 metre uzunluğundaki mega lüks yatı "Topaz" Marmaris'e geldi.

Dünyanın en büyük 10 yatından birisi olan, 400 milyon euro değerindeki "Topaz", sabah saatlerinde Marmaris Körfezi'ne giriş yaptı. Dev yat, ilçedeki marinalara sığmadığı için vatandaşların ve turistlerin meraklı bakışları altında Marmaris Limanı'nın büyük rıhtımına yanaştırıldı.

Yata 11 tankerle Aliağa Rafinerisi'nden getirilen 620 ton akaryakıt ikmal edilmeye başlandı. Ayrıca denizden gelecek bir tankerle de öğleden sonra yakıt ikmaline devam edileceği öğrenildi. 5 saat sürmesi planlanan akaryakıt ikmali için Şeyh'in yaklaşık 1,5 milyon lira ödeyeceği belirtildi. 55 personelin görev yaptığı yat, 6 lüks süit kabininde aynı anda 12 misafir konuk edebiliyor.

Helikopter pisti bulunan yatta yüzme havuzu, jakuziler, yemek ve toplantı salonu, çalışma odası ve su sporları araçları yer alıyor. Liman yetkilileri, yatta El-Nahyan veya yakınlarının bulunup bulunmadığı konusunda açıklama yapmadı. Yatın yakıt ve erzak ikmalinin ardından limandan ayrılacağı bildirildi.

 

"
En Çok Okunan Haberler

İstanbul’un enflasyonu açıklandı

Doğal gaz tarifesinde değişiklik yapılmadı

TL mevduatta stopaj oranları değişti

Binance`ın kurucusuna 4 ay hapis

ABD`de mortgage faizi artışını sürdürdü

Temassız ödemelerde limit yükseliyor

Euro Bölgesi ekonomisi ilk çeyrekte büyüdü

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi belli oldu

`Jeopolitik durum enflasyonda risk oluşturuyor`

Almanya beklentilerin üzerinde büyüdü

HSBC CEO`su görevi bırakacak

Musk daha fazla Tesla personelini işten çıkarabilir

Volkswagen`in satışları düştü

`Faiz indiriminden sonra dikkatli olunmalı`

Samsung faaliyet karını 10 kat artırdı

ABD`de haftalık çelik üretimi azaldı

Dış ticaret istatistikleri açıklandı