Bu kanunla üretim desteklenecek!

Bakan Özlü, "Üretim Reform Paketi`ni Meclisten geçirdiğimizde OSB`lere kredi ve ödenek tahsisi konusunda rahatlayacağız. Bu kanunun amacı, üretimin desteklenmesidir " dedi.

19.05.2017 Cuma 14:41

Güncelleme : 20.05.2017 Cuma 15:02


 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kastamonu Vali Vekili Yaşar Karadeniz'i makamında ziyaret  ederek, kent hakkında brifing aldı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlandığını  anımsatan Özlü, "19 Mayıs Türk tarihinde önemli bir yere sahip. 19 Mayıs,  Cumhuriyetin kuruluşunun başlangıç adımlarındandır. Kastamonu'nun Kurtuluş  Savaşı'nda ciddi katkıları, önemli kayıpları oldu." diye konuştu.

 

Özlü, 16 Nisan'daki halk oylamasında 19 Mayıs'ın ruhuna uygun şekilde  gençlere 18 yaşında aday olabilme imkanı verdiklerini de hatırlattı. Kastamonu temasları sırasında Bakanlığını ilgilendiren konularda  inceleme yapacaklarını belirten Özlü, bürokratların da hazır bulunduğu  ziyaretlerde kent için güzel kararlar çıkacağına inandığını söyledi.

 

Üretim Reform Paketi'nin Mecliste olduğuna işaret eden Özlü, şunları  kaydetti: "OSB'ler için destek ödenek tahsisi ve sanayi sitesinin taşınması  konusuyla ilgili Meclis gündeminde bulunan Üretim Reform Paketi'nde çözüm içeren  maddeler bulunuyor. Üretim Reform Paketi'ni Meclisten geçirdiğimizde OSB'lere  kredi ve ödenek tahsisi konusunda rahatlayacağız. Bu kanunun amacı, üretimin  desteklenmesidir. Sayın Valimizin taleplerinin çözümü bu maddelerde bulunuyor."

 

Ziyarette Vali Vekili Karadeniz, Bakan Özlü'ye kilim hediye etti. Daha sonra Kastamonu Belediyesini ziyaret eden Özlü'ye Belediye  Başkanı Tahsin Babaş da çalışmaları hakkında bilgi verdi.


"
En Çok Okunan Haberler

ABD`de çekirdek PCE belli oldu

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

`En büyük önceliğimiz fiyat istikrarı`

Microsoft`un gelir ve karı beklentileri aştı

`BoJ üç kez daha faiz artırabilir`

`ABD ekonomisi güçlü`

Japonya Merkez Bankası faizi değiştirmedi

Çin`in altın tüketimi arttı

Merkez Bankası`ndan zorunlu karşılık adımı

Avrupa`da emlak piyasası kötüleşti

Net UYP açığı belli oldu

`Petrolün enflasyon için yarattığı risk sınırlı`

BNP Paribas`ın ilk çeyrek karı düştü

Toyota`nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı

Almanya`da ihracatçıların hissiyatı geriledi

UBS`ten paladyum tahmini

IBM`den 6,4 milyar dolarlık satın alma