`Bu yıl temettü vermek istiyoruz`

Bimeks’in İcra Kurulu Başkanı Dr. Ahmed Akgiray, Temettü verip vermemeyi konuşuyoruz. Bu yıl vermek istiyoruz” dedi.

25.11.2015 Cuma 08:34

Güncelleme : 25.11.2015 Cuma 10:55

Bimeks, Bimeks’in İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, şirketin hukuki olarak temettü dağıtacak duruma geldiğini ve bu yıl temettü dağıtmak istediklerini söyledi. Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Bimeks’in yeni reklam stratejisinin tanıtım toplantısında konuşan Akgiray, “Hukuki olarak ilk kez temettü verebilecek pozisyondayız. Verip vermemeyi konuşuyoruz. Bu yıl vermek istiyoruz” dedi. Bimeks son yıllarda kâr etmesine karşın, geçmiş dönem zararları nedeniyle temettü veremiyordu.

TEKNOLOJİNİN ‘Bİ BİLENİ’

Bu arada Bimeks, “Bi Bimeks’e Sor” reklam kampanyası ile yeni bir pazarlama iletişimi dönemine girdi. Ahmed Akgiray, Bimeks’in müşterisi ile kurduğu sıcak ve samimi ilişki ile teknoloji alışverişinin soğukluğunu kırmak için çalıştığını belirterek şunları söyledi: “Mağazalarımızda ve online mağazamızda 30 bin çeşit bulunuyor. Biz sadece teknolojik ürünler değil, buzdolabından kahve makinesine, mutfak gereçlerinden kişisel bakım aletlerine kadar, müşterimizin evinde ve gündelik yaşamında ihtiyaç duyduğu birçok ürünü sunuyoruz.

Müşterilerimize ihtiyaç duydukları ürünü hızlı ve kolay ulaştırarak alışverişlerinden mutlu olmalarını sağlamak için yeni hizmet paketleri üretiyoruz. Örneğin BiKazançlı hizmetimiz ile müşterilerimizin satın aldıkları ürünlerde oluşan fiyat değişimlerinden korunmalarını sağlıyoruz.”

Bimeks, bu yıl 9 ayda yüzde 27 artışla 4.86 milyon lira net kâr açıkladı. Akgiray, mevcut durumda 140 olan mağaza sayısının ise gelecek yıl 150’ye ulaşmasını planladıklarını söyledi.

Bimeks’in yeni reklam filminde ünlü tiyatro oyuncusu Salih Kalyon rol alıyor. Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Arif Bayraktar yeni kampanyayı tanıttı.

"
En Çok Okunan Haberler

Merkez Bankası`nın rezervleri açıklandı

OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti

Deutsche Bank personel maaşlarına zam yapacak

`Fed bu yıl sadece bir kez faiz indirecek`

Bitcoin ETF`lerinden rekor çıkış oldu

`Doğru yolda olduğumuzdan emin oluyoruz`

ABD Hazinesi gelecek hafta tahvil ihraç edecek

Google yüzlerce çalışanını işten çıkardı

Güney Kore`de enflasyon %3`ün altına indi

Microsoft, Malezya`ya yatırım yapacak

Wall Street`te endeksler karışık seyretti

`Faiz indirimi için daha zaman var`

Fed faiz kararını açıkladı

Doğal gaz tarifesinde değişiklik yapılmadı

TL mevduatta stopaj oranları değişti

Binance`ın kurucusuna 4 ay hapis

ABD`de mortgage faizi artışını sürdürdü