Bugün Davos`a gidecekti!

Koç bugün Dünya Ekonomi Forumu toplantıları için Davos`a gidecekti. Mustafa V. Koç, 22 Ocak’ta Davos’ta gerçekleşecek 10x10x10 Etki Programı etkinliğine katılacak ve ‘Kadınsız toplum, yarınsız toplumdur’ çağrısını tekrarlayacaktı.

21.01.2016 Cuma 12:34

Güncelleme : 21.01.2016 Cuma 14:58

Ölümü Türkiye’de büyük üzüntü yaratanKoç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç bugün saat 13:00'da Dünya Ekonomi Forumu toplantıları için Davos'a gidecekti. Mustafa V. Koç, 22 Ocak’ta Davos’ta gerçekleşecek 10x10x10 Etki Programı etkinliğine katılacak ve  ‘Kadınsız toplum, yarınsız toplumdur’ çağrısını tekrarlayacaktı.

Mustafa Koç, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi tarafından yürütülen ve cinsiyet eşitliği için küresel bir dayanışma hareketi olan HeForShe’nin 10x10x10 Etki Programı kapsamında dünyadaki 10 şirket liderinden biri seçilmişti. Program çerçevesinde cinsiyet eşitliği çalışmalarıyla ilgili 3 temel taahhütte bulunan şirket liderleri, 22 Ocak’ta Davos’ta bir araya gelecek.

Moderatörlüğünü Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi Emma Watson’ın üstleneceği toplantıda, liderler bir yılda kat ettikleri mesafeyi kamuoyu ile paylaşacaklar. Davos’ta Emma Watson’ın sorularını yanıtlayacak olan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, ‘Kadınsız toplum, yarınsız toplumdur’ çağrısını tekrarlarken, daha iyi bir yaşam ve iş ortamı için cinsiyet eşitliğinin önemini vurgulayacaktı.

"
En Çok Okunan Haberler

ABD`de tarım dışı istihdam beklentilerin altında

PPK toplantı özeti yayımlandı

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

Bakan Şimşek`ten enflasyon açıklaması

Euro Bölgesi`nde işsizlik sabit kaldı

Nisan ayı dış ticaret rakamları açıklandı

Enflasyon rakamları belli oldu

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi arttı

S&P, Fed`den faiz indirimi beklentisini öteledi

`Hedge fonlar daha savunmacı hale geliyor`

`ECB muhtemelen üç kez faiz düşürecek`

Ford Motor`un ABD`de satışları azaldı

Societe Generale net karını açıkladı

`Faiz patikasına taahhütte bulunmuyoruz`

Coinbase Global net gelirlerini artırdı

OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti

Deutsche Bank personel maaşlarına zam yapacak