DKİB, ihracatçıları Eximbank kredileri konusunda bilgilendirdi

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliğince (DKİB), bölge ihracatçılarına yönelik "Eximbank kredileri" konusunda online sunum yapıldı.

02.07.2020 Cuma 11:00

Güncelleme : 02.07.2020 Cuma 14:22

DKİB'ten yapılan açıklamada, bölge ihracatçı firmalarının Eximbank  kredi ve programlarından daha fazla istifade etmesi, ihracatçı firmaların  finansman imkanlarına erişiminin kolaylaştırılması amacıyla DKİB Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Eximbank Trabzon Şube Müdürü Aslan Murat  Babuşcu ve DKİB Genel Sekreteri İdris Çevik'in katılımıyla ihracatçılara online,  webinar üzerinden sunum gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, toplantıya katılan Eximbank Trabzon Şube Müdürü Aslan  Murat Babuşçu'nun, pandemi döneminde ihracatçılar için hazırlanan kredi  paketleri, sigorta imkanları ve finansman olanakları hakkında detaylı bilgi  verdiği kaydedildi.

"EXİMBANK İHRACATÇILARIN BANKASI"

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen DKİB Yönetim Kurulu Başkan  Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Eximbank'ın ihracatçılara en düşük faizle kredi  kullandıran banka olduğunu ifade etti.

Eximbank'ın ihracatçıların bankası olduğunu vurgulayan Gürdoğan,  şunları kaydetti:

"Trabzon'da da şubesi açılması için DKİB tarafından büyük çaba sarf  edildi. Eximbank'ın olanaklarının tanıtıldığı bu toplantıları periyodik  aralıklarla ileriki tarihlerde de düzenlemeye devam edeceğiz. Şu anda piyasada  ihracatçıya en uygun şartlarda kredi sunan bankanın  Eximbank olması nedeniyle  amacımız bölgedeki tüm ihracatçıların Eximbank imkanlarından istifade etmesidir."
"
En Çok Okunan Haberler

ABD`de çekirdek PCE belli oldu

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

`En büyük önceliğimiz fiyat istikrarı`

Microsoft`un gelir ve karı beklentileri aştı

`BoJ üç kez daha faiz artırabilir`

`ABD ekonomisi güçlü`

Japonya Merkez Bankası faizi değiştirmedi

Çin`in altın tüketimi arttı

Merkez Bankası`ndan zorunlu karşılık adımı

Avrupa`da emlak piyasası kötüleşti

Net UYP açığı belli oldu

`Petrolün enflasyon için yarattığı risk sınırlı`

BNP Paribas`ın ilk çeyrek karı düştü

Toyota`nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı

Almanya`da ihracatçıların hissiyatı geriledi

UBS`ten paladyum tahmini

IBM`den 6,4 milyar dolarlık satın alma