Dünya ilaç sektörü Barcelona`da bir araya geldi!

İspanya Barselona` da gerçekleştirilen CPhI Worldwide Barselona fuarı; tıp, ilaç teknolojisi ve hastane donanımı sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi başardı.

21.10.2016 Cuma 16:05

Güncelleme : 24.10.2016 Cuma 10:06

İspanya  Barselona' da gerçekleştirilen CPhI Worldwide Barselona fuarı; tıp, ilaç teknolojisi ve hastane donanımı sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi başardı.

4-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara ABD, Çin, Hindistan, Rusya başta olmak üzere 150 den fazla ülkeden binlerce sektör temsilcisi katıldı. Türkiye' den de katılımcıların yer aldığı fuarda yerli bir marka olarak ülkemizi temsil eden Neutec İlaç ' da ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. 

Dünya çapında faaliyet gösteren uluslararası markaların fuarda yer aldığını belirten Neutec İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Bilgiç ''Ülkemizi ve şirketimizi global ilaç sektörüne tanıtmak, projelerimizi ihracat amaçlı projelere dönüştürmek amacı ile katıldığımız fuara sektörümüz açısından güzel sonuçlar doğurdu. Fuar sonrasında dünyanın dört bir tarafında yerleşkesi olan global oyunculardan ziyaret aldık. Ülkemizi ve şirketimizi geliştirdiğimiz projeleri anlatabilme fırsatı bulduk.'' dedi.
"
En Çok Okunan Haberler

ABD`de çekirdek PCE belli oldu

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

`En büyük önceliğimiz fiyat istikrarı`

Microsoft`un gelir ve karı beklentileri aştı

`BoJ üç kez daha faiz artırabilir`

`ABD ekonomisi güçlü`

Japonya Merkez Bankası faizi değiştirmedi

Çin`in altın tüketimi arttı

Merkez Bankası`ndan zorunlu karşılık adımı

Avrupa`da emlak piyasası kötüleşti

Net UYP açığı belli oldu

`Petrolün enflasyon için yarattığı risk sınırlı`

BNP Paribas`ın ilk çeyrek karı düştü

Toyota`nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı

Almanya`da ihracatçıların hissiyatı geriledi

UBS`ten paladyum tahmini

IBM`den 6,4 milyar dolarlık satın alma