Galatasaray borsada da güldürdü

Galatasaray hisseleri, hafta sonu Süper Lig`de Beşiktaş`tan alınan 3 puanın ardından yeni haftaya yükselişle başlarken, saat 10.30 itibarıyla yüzde 13,3 primle 2,30 lira seviyesinde bulunuyor.

06.05.2019 Cuma 10:56

Güncelleme : 07.05.2019 Cuma 11:18

Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray Sportif AŞ hisseleri, futbol  kulübünün, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş'ı konuk ettiği derbiden  3 puanla ayrılmasının ardından yeni haftaya yükselişle başladı. Bu galibiyetle  Galatasaray şampiyonluk yolunda zor bir engeli daha geride bırakırken, Beşiktaş  Futbol Yatırımları AŞ hisseleri ise lider Galatasaray'la puan farkının 4'e  çıkmasının ardından sert düştü.

Kendi sahasında Beşiktaş'tan aldığı 3 puanla Spor Toto Süper Lig'deki  toplam puanını 63'e çıkaran Galatasaray liderliğe yükseldi. Galatasaray ile aynı  puanda olan Medipol Başakşehir, averajla 2. sıraya gerilerken, Beşiktaş ise 3.  sıradaki yeri korudu.

Borsa İstanbul'da Galatasaray hisseleri açılışın ardından saat 10.30  itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 13,3 primle 2,30 lira seviyesinde  dengelenirken, aynı dakikalarda Beşiktaş hisseleri ise yüzde 14,5 azalışla 1,77  lirada bulunuyor.

Borsada işlem gören diğer spor şirketlerinden Trabzonspor hisseleri  önceki kapanışın yüzde 4 üzerinde 1,03 liradan, Fenerbahçe hisseleri ise yüzde  0,6 azalışla 7,62 liradan işlem görüyor.

"
En Çok Okunan Haberler

Temassız ödemelerde limit yükseliyor

Euro Bölgesi ekonomisi ilk çeyrekte büyüdü

Dış ticaret istatistikleri açıklandı

Almanya beklentilerin üzerinde büyüdü

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi belli oldu

`Jeopolitik durum enflasyonda risk oluşturuyor`

HSBC CEO`su görevi bırakacak

Musk daha fazla Tesla personelini işten çıkarabilir

Volkswagen`in satışları düştü

`Faiz indiriminden sonra dikkatli olunmalı`

Samsung faaliyet karını 10 kat artırdı

ABD`de haftalık çelik üretimi azaldı

Goldman Sachs`tan ABD istihdamı tahmini

BMW, Çin`deki fabrikasına yatırım yapacak

Aramco, Çinli şirketle ortaklığı değerlendiriyor

Avustralya`dan Bitcoin ETF`ye onay hazırlığı

Batılı bankaların Rusya`ya vergi ödemesi arttı