İş dünyasının yeni sözcüsü!

Ekim ayında raflarda yerini alan Türkiye`nin yeni pazarlama ve marka yönetimi dergisi BrandMAP, iş dünyasının marka odaklı pazarlama ve yönetime olan ihtiyacının sözcüsü olma hedefi ile yola çıkıyor.

13.10.2015 Cuma 12:23

Güncelleme : 13.10.2015 Cuma 13:52

İlk sayısı Ekim ayında raflarda yerini alan Türkiye'nin yeni pazarlama ve marka yönetimi dergisi BrandMAP, iş dünyasının marka odaklı pazarlama ve yönetime olan ihtiyacının sözcüsü olma hedefi ile yola çıkıyor. Dergi bu yolda, işletme, pazarlama ve insan kaynakları yöneticileri ile akademisyenlere, iletişimcilere, marka-pazarlama-yönetim konularına ilgi duyan tüm okurlara seslenecek.

Aylık olarak yayınlanacak derginin genel yayın yönetmenliğini marka uzmanı Bülent Fidan üstleniyor. Fidan, derginin iş dünyasının marka, pazarlama, iletişim ve yönetim konularındaki soru ve sorunlarına reel sektörden örneklerin yanı sıra akademik araştırma ve yazılarla da yanıt arayacağını söylüyor.

Derginin yazı kadrosunda Türkiye'nin ve dünyanın tanınmış marka uzmanlarının yer aldığını belirten Fidan, BrandMap'in bir dergiden daha fazlasını sunarak işte ve günlük hayatta okuyucusuna yol gösterecek ipuçları veren bir bilgi paylaşım platformu olacağını belirtiyor:

"Hem akademik hem de reel sektör bakış açıları ile günümüz yönetim anlayışındaki yeni yaklaşımları, pazarlama süreci ve iletişimindeki değişimleri, insan kaynakları yönetimindeki farklı akımları, farklı sektörlerden pazar araştırmaları sonuçlarını, ulusal ve uluslararası kurumların markayönetimi ve marka  iletişimi örneklerini okuyucularımızla paylaşacağız. Tabii ki sadece basılı ortamda değil e-makale, e-not gibi dijital ortam paylaşımlarımız da Ocak ayından beri devam ediyor ve işdünyasında pek çok kişi özellikle iş sunumlarında e-makale ve e-notlarımızı kullanıyor."


 

"
En Çok Okunan Haberler

ABD`de tarım dışı istihdam beklentilerin altında

PPK toplantı özeti yayımlandı

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

Bakan Şimşek`ten enflasyon açıklaması

Euro Bölgesi`nde işsizlik sabit kaldı

Nisan ayı dış ticaret rakamları açıklandı

Enflasyon rakamları belli oldu

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi arttı

S&P, Fed`den faiz indirimi beklentisini öteledi

`Hedge fonlar daha savunmacı hale geliyor`

`ECB muhtemelen üç kez faiz düşürecek`

Ford Motor`un ABD`de satışları azaldı

Societe Generale net karını açıkladı

`Faiz patikasına taahhütte bulunmuyoruz`

Coinbase Global net gelirlerini artırdı

OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti

Deutsche Bank personel maaşlarına zam yapacak