İşte Galatasaray`ın forma sponsoru!

Şampiyonlar Ligi için THY ile anlaşan Galatasaray, yurt içi forma sponsorunu da buldu. Sarı-kırmızılı kulüp, Dumankaya ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

20.10.2015 Cuma 15:17

Güncelleme : 20.10.2015 Cuma 16:16

Son şampiyon Galatasaray 'da bu sezon forma sponsoru krizi yaşandı. Ancak sarı-kırmızılı yönetim, bu krize son verdi. Millet Gazetesi'nin haberine göre; Cimbom, Dumankaya ile 3 yıllık forma sponsorluğu anlaşmasına vardı. 55 milyon TL'lik anlaşmada Dumanyaka, Türk Telekom Telekom Arena’nın yanına bir de kapalı spor salonu hediye edecek.

SON 2 YIL AVRUPA DAHİL

Finansal Fair-Play kriterlerine uymak için UEFA ile pazarlıklarını sürdüren yönetim, diğer yandan da kulübe ek gelir getirmek için yollar arıyordu. Şampiyonlar Ligi için THY ile anlaşan Galatasaray, Süper Lig için de forma sponsorunu buldu: Dumankaya... Anlaşma 3 sezonluk. Aslan, ilk yıl 15 milyon, ardından iki sezon Avrupa kupalarında da geçerli olmak üzere 20 milyon TL alacağı anlaşmayla toplam 55 milyonu kasasına koyacak. Atılacak imzaların asıl önemli bölümü ise Riva ve Florya’daki araziler...

YENi SALON YENi TESiS

Anlaşmaya göre Galatatasaray, Florya’daki antrenman tesislerinden ayrılacak. Dumankaya’ya bırakılacak olan Florya arazisine rezidans dikilecek. Riva’daki bin 100 dönümlük arsanın 400 dönümüne sarı-kırmızılılar için yeni tesisler hazırlanacak kalan 700 bin dönüm de Dumankaya tarafından değerlendirelecek. Arena’nın yanına yapılacak basketbol salonunun inşaatını yine Dumankaya üstlenecek. Proje hayata geçtiğinde Galatasaray yaklaşık 450 milyon Dolar gelir elde edecek.

"
En Çok Okunan Haberler

ABD`de çekirdek PCE belli oldu

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

`En büyük önceliğimiz fiyat istikrarı`

Microsoft`un gelir ve karı beklentileri aştı

`BoJ üç kez daha faiz artırabilir`

`ABD ekonomisi güçlü`

Japonya Merkez Bankası faizi değiştirmedi

Çin`in altın tüketimi arttı

Merkez Bankası`ndan zorunlu karşılık adımı

Avrupa`da emlak piyasası kötüleşti

Net UYP açığı belli oldu

`Petrolün enflasyon için yarattığı risk sınırlı`

BNP Paribas`ın ilk çeyrek karı düştü

Toyota`nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı

Almanya`da ihracatçıların hissiyatı geriledi

UBS`ten paladyum tahmini

IBM`den 6,4 milyar dolarlık satın alma