Kuveyt Türk`ten `Altın Kartı`

Kuveyt Türk, `Altın Kartı` müşterileri ile buluşturdu. Altın Kart, müşterilere ek limit kullanım hakkı sağlayarak hesaplarında bakiye bitse de POS üzerinden harcama yapmalarına olanak sağlıyor.

07.04.2015 Cuma 10:29

Güncelleme : 07.04.2015 Cuma 11:18

Katılım bankacılığında tüketici dostu ve yenilikçi ürün anlayışıyla, her geçen gün ürün yelpazesini genişleten Kuveyt Türk, katılım bankacılığı prensiplerine uygun olarak tasarlanan ve müşterilerini finansal yükün altına sokmadan faizsiz ek limit veren  “Altın Kartı” müşterileri ile buluşturdu.

Banka kartlarının özelleştirilmiş bir versiyonu olan Altın Kart, müşterilere ek limit kullanım hakkı sağlayarak hesaplarında bakiye bitse de POS üzerinden harcama yapmalarına olanak sağlıyor. Katılım bankacılığında yenilikçi bir ürün olan Altın kart,  bu ek limiti 2 bin TL’ye kadar ve 30 güne kadar vade ile müşterilerinin hizmetine sunuyor. Ayrıca her ay kısa mesaj ya da e-mail yoluyla hesap özeti göndererek bilgilendirme yapılıyor.

KREDİ KARTI DEĞİL...

Piyasada ek limit özellikli banka kartlarının yeni yeni gelişmekte olduğunu ve Altın Kart’la bu alanda güçlü bir varlık sergilemeyi hedeflediklerini belirten Kuveyt Türk Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral şunları söyledi:

“Kuveyt Türk olarak hem müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak hem de ülkemizin ekonomik hedeflerine katkıda bulunacak ürün ve hizmetler geliştirmeye önem veriyoruz.  Kredi kartı kullanımına getirilen düzenlemeler ve tasarrufun teşvik edilmesine yönelik adımlar göz önünde bulundurulduğunda Altın Kart’ın önemli bir boşluğu dolduracağına inanıyoruz. Altın kart bir kredi kartı değil, banka kartı özelliklerinin yanı sıra tüketiciye hesabındaki bakiye bittiğinde alışverişlerde kullanım için ek limit sağlayan tüketici dostu bir karttır. Bu ürünümüz müşterilerimizi finansal yüklerin altına sokmayan, paraları bittiğinde de onların yanında olan altın kalpli bir karttır.

ALTIN PUAN HEDİYE

Altın Kart sahipleri yaptıkları harcamalardan altın puan kazanıyor. Hesaptaki bakiye kullanılarak yapılan alışverişlerde yüzde 0,35, ek limit kullanılarak yapılan alışverişlerde ise yüzde 0,1 oranında altın puan hediye ediliyor. Müşterinin altın puan hesabında biriken puanların toplam tutarı 10 TL’ye ulaştığında gram altın olarak hesaba yansıtılıyor.

"
En Çok Okunan Haberler

Borsa İstanbul`dan rekor üstüne rekor

Dış ticaret istatistikleri açıklandı

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi belli oldu

`Jeopolitik durum enflasyonda risk oluşturuyor`

HSBC CEO`su görevi bırakacak

Musk daha fazla Tesla personelini işten çıkarabilir

Volkswagen`in satışları düştü

`Faiz indiriminden sonra dikkatli olunmalı`

Samsung faaliyet karını 10 kat artırdı

ABD`de haftalık çelik üretimi azaldı

Goldman Sachs`tan ABD istihdamı tahmini

BMW, Çin`deki fabrikasına yatırım yapacak

Aramco, Çinli şirketle ortaklığı değerlendiriyor

Batılı bankaların Rusya`ya vergi ödemesi arttı

Avustralya`dan Bitcoin ETF`ye onay hazırlığı

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Dolar ve euroda son durum ne?