Rekabet Kurulu`ndan çıkan kararlar

Rekabet Kurulu`nca, Elektrik Üretim AŞ`ye ait Almus ve Köklüce hidroelektrik santralleri ile bunlar tarafından kullanılan taşınmazların işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirilmesi işlemine izin verildi.

19.11.2016 Cuma 09:57

Güncelleme : 19.11.2016 Cuma 15:15

Rekabet Kurulu'nca, Elektrik Üretim AŞ'ye ait Almus ve Köklüce hidroelektrik santralleri ile bunlar tarafından kullanılan taşınmazların işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirilmesi işlemine izin verildi.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yayımlanan kurul kararlarına göre, TTNET AŞ ile Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon AŞ ve Digital Platform Teknoloji Hizmetleri AŞ arasında imzalanan "Ortak Kanal İşbirliği Sözleşmesi"ne menfi tespit belgesi verildi.

Elektrik Üretim AŞ'ye ait Almus ve Köklüce hidroelektrik santralleri ile bunlar tarafından kullanılan taşınmazların işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirilmesi işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.

Eczacıbaşı-Baxter Hastane Ürünleri AŞ'ye ait "IV Serum Ürünleri Varlıkları"nın ve EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar AŞ'ye ait ekipmanların Koçak Farma İlaç ve Kimya AŞ tarafından devralınması işlemi onaylandı.

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'yi aktif ve pasif malvarlığı unsurlarıyla bir bütün olarak devralması suretiyle Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ ile Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ bünyesinde birleşmesine izin verilmesi kararlaştırıldı.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Güllük Yat Limanı'nın özelleştirilmesi işleminin izne tabi olmadığı kararına varıldı.

"
En Çok Okunan Haberler

İstanbul’un enflasyonu açıklandı

Doğal gaz tarifesinde değişiklik yapılmadı

TL mevduatta stopaj oranları değişti

Binance`ın kurucusuna 4 ay hapis

ABD`de mortgage faizi artışını sürdürdü

Temassız ödemelerde limit yükseliyor

Euro Bölgesi ekonomisi ilk çeyrekte büyüdü

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi belli oldu

`Jeopolitik durum enflasyonda risk oluşturuyor`

Almanya beklentilerin üzerinde büyüdü

HSBC CEO`su görevi bırakacak

Musk daha fazla Tesla personelini işten çıkarabilir

Volkswagen`in satışları düştü

`Faiz indiriminden sonra dikkatli olunmalı`

Samsung faaliyet karını 10 kat artırdı

ABD`de haftalık çelik üretimi azaldı

Dış ticaret istatistikleri açıklandı