SamuraiSignals 28 Temmuz’da 1. blockchain etkinliğini düzenliyor

SamuraiSignals 1. Blockchain Etkinliği, 28 Temmuz 2018 tarihinde Türkiye’de düzenlenecek ilk uluslararası blockchain etkinliği olması nedeniyle tüm kripto para sektörü ve blockchain teknolojileriyle ilgilenen kesimlerin dikkatini şimdiden çekmiş bulunmaktadır.

20.07.2018 Cuma 16:05

Güncelleme : 20.07.2018 Cuma 16:05

Etkinlik, onur konuğu olarak Matrix AI Network üst düzey yetkililerinin davet edilmesi, Blockchain 3.0 (yeni nesil blockchain) teknolojisi ve yapay zeka teknolojisiyle entegre edilmesi ile uluslararası devlet destekli projelerle anlaşmaya varmış olmasıyla öne çıkıyor. Ayrıca etkinlikte birinci ağızlardan proje detayları anlatılacak, sektörün etkin oyuncularının gelecek planlarını aktarılacak ve önemli figürlerle birebir kontak kurma fırsatı bulunacak.

Blockchain meraklılarının ve kripto para yatırımcılarının şimdiden dikkatini çeken teknolojik gelişmeleri sunan Samurai Signals'ın düzenlediği Blockchain şöleninde, ülkemizde bu alanın önde gelen isimlerinden Devrim Danyal, Sima Bektaş, Sedat Büyük ve Erol Karaköse konuşmacı olarak katılacaklardır. Katılımcılara blockchain teknolojilerinin geleceğine ve sektöre dair en doğru bilgiler aktarılacaktır.

Girişimciler, yatırımcılar, kripto para madencileri, blockchain teknolojileri meraklıları ve yazılımcıları ile proje sahipleri için profesyonelce organize edilmiş bu Blockchain şölenine katılımın fevkalade faydalı olacağını duyurmaktan onur duyarız.


"
En Çok Okunan Haberler

ABD`de tarım dışı istihdam beklentilerin altında

PPK toplantı özeti yayımlandı

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

Bakan Şimşek`ten enflasyon açıklaması

Euro Bölgesi`nde işsizlik sabit kaldı

Nisan ayı dış ticaret rakamları açıklandı

Enflasyon rakamları belli oldu

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi arttı

S&P, Fed`den faiz indirimi beklentisini öteledi

`Hedge fonlar daha savunmacı hale geliyor`

`ECB muhtemelen üç kez faiz düşürecek`

Ford Motor`un ABD`de satışları azaldı

Societe Generale net karını açıkladı

`Faiz patikasına taahhütte bulunmuyoruz`

Coinbase Global net gelirlerini artırdı

OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti

Deutsche Bank personel maaşlarına zam yapacak