Sanayi Genel Müdürlüğü`ne Halil İbrahim Çetin atandı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü`ne ait atama kararları Resmi Gazete`de yayımlandı.

16.05.2020 Cuma 10:48

Güncelleme : 18.05.2020 Cuma 08:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara  göre, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Sanayi Genel Müdürlüğüne  Halil İbrahim Çetin, Metroloji ve Sanayi Ürünleri Güvenliği Genel Müdürlüğüne  Mehmet Bozdemir ve müfettişliğe Murat Öztürk atandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa  Sönmez, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Fatih Sarıkaya ve Denizli Tarım ve  Orman Müdürlüğüne Yılmaz Erkaya getirildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı vergi başmüfettişliklerine Ali Fuat  Azdural, Arif Uygun, Aynur Güngör, Dursun Ali Cörüt, Gülten Saraç, Hasan Akgül,  Hasan Çetin, Meral Tanatar, Mustafa Şimşek, Ömer Aydın, Safiye Topallar, Serap  Yücedağ ve Türkan Mestanlı getirilirken, vergi müfettişlikleri yeterlilik  sınavında başarı gösteren 34 kişinin atanmaları da gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdür Yardımcılığı ve  Yönetim Kurulu Üyeliğine Metin Akbaş atanırken, Türkiye İstatistik Kurumu Başkan  Yardımcısı Musa Yılmaz görevden alındı.
"
En Çok Okunan Haberler

Bakan Şimşek`ten enflasyon açıklaması

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi arttı

Enflasyon rakamları belli oldu

S&P, Fed`den faiz indirimi beklentisini öteledi

`Hedge fonlar daha savunmacı hale geliyor`

`ECB muhtemelen üç kez faiz düşürecek`

Ford Motor`un ABD`de satışları azaldı

Societe Generale net karını açıkladı

`Faiz patikasına taahhütte bulunmuyoruz`

Coinbase Global net gelirlerini artırdı

Merkez Bankası`nın rezervleri açıklandı

OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti

Deutsche Bank personel maaşlarına zam yapacak

`Fed bu yıl sadece bir kez faiz indirecek`

Altın fiyatları ne kadar oldu?

İşte dolarda son durum

Borsada yeni rekor