Tarihi kampanyaya katılım... Yüzde 20 indirim fırsatıyla

Bakanlar Kurulu kararıyla uygulamaya konulan tapu harcı ve KDV indiriminin ardından konut kredilerindeki faiz oranlarının da düşürülmesi inşaat sektörü genelinde büyük hareketlilik yarattı.

29.05.2018 Cuma 15:12

Güncelleme : 29.05.2018 Cuma 15:12

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül konuyla ilgili “Sektörü hareketlendirmek adına pek çok kurumun katılımıyla önemli bir kampanya başladı. Biz de Gül Proje olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek istedik. Kampanya kapsamındaki 0.98 faiz oranını farklı bölgelerdeki üç projemizde uyguluyoruz. İndirim oranını ise Gül Proje Express, Vira İstanbul ve Tempoint projelerimizin üçünde de yüzde 20’den yüzde 25’e çıkararak ek bir fırsat sunuyoruz. Bu fırsat ile hem yatırım yapmak isteyen hem de ev sahibi olmak isteyen vatandaşımıza önemli bir fayda sağlayacağımızı düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

FARKLI LOKASYONLARDA 3 PROJEDE BÜYÜK FIRSAT… ÜSTELİK “TEMPOİNT” PROJESİNDE PEŞİNAT YOK…

“Tempoint” Sultangazi TEM otoyolu üzerinde 75 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 5 konut 1 rezidans ve 1 AVM bloğu olmak üzere toplam 7 bloktan oluşan “Tempoint” te peşinat yok… Faiz oranı 0.98… İndirim oranı ise % 25…  Açık ve kapalı yüzme havuzları, yemyeşil sosyal alanları ve çocukların doyasıya eğlenebileceği parklarıyla huzurlu ve rahat yaşam alanları sunan Tempoint’te yaşam Haziran 2019’da başlıyor.

GÜL PROJE EXPRESS DE TARİHİ KAMPANYAYA YÜZDE 25 İNDİRİM İLE KATILIYOR…

Gül Proje Express’te de 0,98 faiz oranı ile %25 indirim uygulanıyor. Gül Proje Express, Basın Express yolunda, Tem otoyoluna ve Metro’ya bir dakika mesafede konumlanıyor. 658 konut ve 31 mağazadan oluşan proje, 3’üncü köprü ve 3’üncü havalimanı bağlantı yolu üzerinde yer alıyor.  Tüm ana ulaşım yollarının kesiştiği noktada inşa edilen Gül Proje Express’te teslimler bu yıl sonunda başlıyor.

BİR MİLYON METREKARELİK ALANA KURULU İSTANBUL’UN EN BÜYÜK YEŞİL ALANI “YAŞAM VADİSİ” NE KOMŞU “VİRA İSTANBUL” DA DEV KAMPANYAYA KATILIYOR…

Beylikdüzü’nün kalbinde yer alan Vira İstanbul, Gül Proje’nin 0,98 faiz oranıyla % 25 indirim uyguladığı bir diğer projesi. Toplam 31 ticari alan ve 1189 Konut’tan oluşan Vira İstanbul’da 4-15 kat arasında değişen bloklarda 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Bir milyon metrekarelik alana kurulu İstanbul’un en büyük yeşil alanı Yaşam Vadisi’ne komşu Vira İstanbul’da yaşam Ağustos’ta başlıyor.

Vira İstanbul eğitim fırsatlarıyla da ailelere pek çok imkan sunuyor. Türkiye geneli başarı ortalamasında ilk üçe giren Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Yaşam Vadisi kapsamında kreşten üniversiteye kadar pek çok çeşitli eğitim kurumlarını bir araya getiren Eğitim Kompleksi sayesinde çocuk ve gençlerin okula ulaşması sadece 5 dakikalarını alıyor.


"
En Çok Okunan Haberler

ABD`de tarım dışı istihdam beklentilerin altında

PPK toplantı özeti yayımlandı

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

Bakan Şimşek`ten enflasyon açıklaması

Euro Bölgesi`nde işsizlik sabit kaldı

Nisan ayı dış ticaret rakamları açıklandı

Enflasyon rakamları belli oldu

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi arttı

S&P, Fed`den faiz indirimi beklentisini öteledi

`Hedge fonlar daha savunmacı hale geliyor`

`ECB muhtemelen üç kez faiz düşürecek`

Ford Motor`un ABD`de satışları azaldı

Societe Generale net karını açıkladı

`Faiz patikasına taahhütte bulunmuyoruz`

Coinbase Global net gelirlerini artırdı

OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti

Deutsche Bank personel maaşlarına zam yapacak