THY, Arapça Çağrı Merkezi`ni hizmete sundu

Türk Hava Yolları (THY), Ortadoğu`daki yolcularına Arapça Çağrı Merkezi ile hizmet vermeye başladı.

09.07.2015 Cuma 09:52

Güncelleme : 09.07.2015 Cuma 13:05

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY, Ortadoğu'da yaşayan yolcuları için Arapça Çağrı Merkezi hizmeti sunmaya başladı. Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki 10 ülkede hizmet verecek çağrı merkezinin tanıtımı Amman’da yüksek katılımlı etkinlikle gerçekleştirildi. Bölgede bu merkezin faaliyete geçmesiyle Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Umman, Ürdün, Mısır, Cezayir, Tunus ve Fas'ta Arapça konuşan THY yolcuları artık kendi ana dillerinde kolaylıkla hizmet alabilecek.

Çağrı merkezinin tanıtım etkinliğinde konuşan THY Pazarlama Satış Başkan Yardımcısı Adem Ceylan, Ortadoğu'nun THY için çok önemli bir bölge olduğunu vurguladı.

Ceylan, bölgede 2015'in ilk çeyreğinde taşınan yolcu sayısının, geçen seneye oranla yüzde 10 artış gösterdiğini belirterek, "Bizler, yolcumuzun tüm ihtiyaçlarına kulak verip, bu ihtiyaçlar doğrultusunda ürün ve hizmetlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Ortadoğu'da çıkış gösteren başarı grafiğimizi doğrudan besleyen bu yaklaşımımız çerçevesinde bir yeniliği daha hayata geçirerek, Arapça konuşan yolcularımızın Arapça Çağrı Merkezi ihtiyacını da Amman'da gerçekleştirdiğimiz bu lansman sonrasında bundan böyle karşılamış oluyoruz" ifadelerini kullandı.

THY Amman Müdürü Mazen Dişi de çağrı merkezi temsilcilerinin yolculardan gelen rezervasyon, uçuş bilgisi ve özel yolcu programı "Miles&Smiles" ile ilgili bilgi talepleri konusunda destek sağlayacaklarını bildirdi.

THY Çağrı Merkezi Müdürü Fatih Güver ise Ortadoğu ve Kuzey Afrika'nın birçok ülkesinde hizmet verecek Arapça Çağrı Merkezi'nin açılışını yapmaktan son derece mutlu olduklarını kaydederek, "Yolcu memnuniyetini ön planda tutarak gerçekleştirdiğimiz bu çalışma ile de inanıyoruz ki hizmet kalitesinde yükselttiğimiz çıta çok daha yukarılara çıkacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

"
En Çok Okunan Haberler

ABD`de çekirdek PCE belli oldu

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

`En büyük önceliğimiz fiyat istikrarı`

Microsoft`un gelir ve karı beklentileri aştı

`BoJ üç kez daha faiz artırabilir`

`ABD ekonomisi güçlü`

Japonya Merkez Bankası faizi değiştirmedi

Çin`in altın tüketimi arttı

Merkez Bankası`ndan zorunlu karşılık adımı

Avrupa`da emlak piyasası kötüleşti

Net UYP açığı belli oldu

`Petrolün enflasyon için yarattığı risk sınırlı`

BNP Paribas`ın ilk çeyrek karı düştü

Toyota`nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı

Almanya`da ihracatçıların hissiyatı geriledi

UBS`ten paladyum tahmini

IBM`den 6,4 milyar dolarlık satın alma