THY`den sürpriz 23 Nisan kutlaması!

THY bu 23 Nisan’ı yolcularına eğlenceli bir sürpriz yaparak kutladı. Şirket, genel 23 Nisan kutlama kalıplarının dışına çıkarak uçuşlarda yaşananları çocukların gözünden anlatan uçuş güvenlik videosu hazırladı.

23.04.2015 Cuma 12:37

Güncelleme : 23.04.2015 Cuma 12:39

Türk Hava Yolları bu 23 Nisan’ı yolcularına eğlenceli bir sürpriz yaparak kutladı. Uçuşlarda karşılaşabilecekleri “ bazı acil durumlarda” neler yapmaları gerektiğini anlatmak için onlara 'En Tatlı Uçuş Güvenlik Eğitimi’ni hazırladı.

En Tatlı Uçuş Eğitimi’ni hazırlamak için öncelikle minik yolcuların uçaklardaki en yaygın davranış kalıpları tespit edildi. “Ağlayan, öndeki koltuğu tekmeleyen, gözlerini arkadaki yolcuya diken, ardı arkası kesilmeyen sorular soran, elindeki tablette son ses çizgi film izleyen, oynadığı oyuna diğer yolcuları da dâhil etmek isteyen” çocuk karakterleri, bu eğitim videosunun kahramanları oldu.

Sonrasında yolculara bu davranış kalıplarıyla karşılaştıklarında neler yapmaları gerektiği, En Tatlı Uçuş Güvenli Kartları aracılığıyla iletildi. Genelde birer problem olarak gördükleri bu durumların üstesinden biraz sevgi ve anlayışın yardımıyla kolaylıkla gelebilecekleri onlara çocukların yöntemleriyle anlatıldı.

Genel 23 Nisan kutlama kalıplarının dışına çıkan ve uçuşlarda yaşananları çocukların gözünden anlatan bu uçuş güvenlik videosu, aynı zamanda içinde birçok eğlenceli detayı da barındırıyor.

Böylece Türk Hava Yolları 23 Nisan’da büyüklere minik yolcularımızla nasıl empati kurabileceklerini gösterirken, çocuklara da 23 Nisan’ı kendi yöntemleriyle kutlamak için güzel şans veriyor.

"
En Çok Okunan Haberler

ABD`de tarım dışı istihdam beklentilerin altında

PPK toplantı özeti yayımlandı

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

Bakan Şimşek`ten enflasyon açıklaması

Euro Bölgesi`nde işsizlik sabit kaldı

Nisan ayı dış ticaret rakamları açıklandı

Enflasyon rakamları belli oldu

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi arttı

S&P, Fed`den faiz indirimi beklentisini öteledi

`Hedge fonlar daha savunmacı hale geliyor`

`ECB muhtemelen üç kez faiz düşürecek`

Ford Motor`un ABD`de satışları azaldı

Societe Generale net karını açıkladı

`Faiz patikasına taahhütte bulunmuyoruz`

Coinbase Global net gelirlerini artırdı

OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti

Deutsche Bank personel maaşlarına zam yapacak