Veeam rekora imza attı!

2015’in rekor sonuçlarını açıklayan Veeam, geçen seneye göre yüzde 22 büyüme gerçekleştirdi ve yaklaşık 500 milyon dolar toplam ciro ile yılı kapattı.

27.01.2016 Cuma 14:26

Güncelleme : 27.01.2016 Cuma 14:46

Şirketlerin kesintisiz çalışabilmesine yönelik çözümlerin yenilikçi tedarikçisi Veeam® Software, 2015 yılı sonuçlarını açıkladı. Toplam cirosu 474 milyon dolara ulaşan Veeam, geçtiğimiz yıla göre yüzde 22 büyüme gerçekleştirirken, büyük ölçekli şirket siparişlerinde ise 2014’e göre yüzde 34 artış yaşandı.

2015’in son çeyreği ve yıllık sonuçları bir kere daha şirketlerin, Veeam’in erişilebilirlik çözümleri sağlayan yenilikçi yaklaşımını ne kadar çok benimsediklerini göz önüne serdi. Bu çözümler sayesinde tüm uygulamalarda, veri için kurtarma zamanı ve nokta hedeflerini (RTPO) 15 dakikanın altında gerçekleştirmeyi içeren hizmet seviyesi anlaşmaları (SLA) mümkün hale geldi.

Veeam CEO’su Ratmir Timashev 2015 sonuçlarının Veeam’i erişilebilirlik pazarında standartları belirleyen bir konuma getirdiğini ve şirketlerin sektörde bulunan geleneksel çözümlere oranla, Veeam erişilebilirlik çözümlerine olan talebinin her geçen gün artış gösterdiğini söylüyor.

2015 raporunda öne çıkan bir önceki yıla göre artan ciro sonuçları şöyle:

Sadece Veeam Availability Suite Enterprise Plus sürümünde yüzde 94
Veeam Availability Suite’in tüm sürümlerinde yüzde 54
Veeam Cloud & Service Provider programında yüzde 36
Büyük ölçekli şirketlerin yeni siparişlerinde yüzde 34

Bunun yanı sıra, Veeam’in dört gözle beklenen ve lansmanı kısa süre önce gerçekleşen Veeam Availability Suite v9 çözümü, şirketin sektöründeki büyümesinde önemli rol oynuyor. Veeam böylelikle kesintisiz çalışma konusunda eski yedeklemelerin taleplerini karşılamadığını fark eden CIO’ların taleplerinin karşılanmasını da sağlıyor. Sahip olduğu 250’den fazla yeni inovatif özellik ve geliştirmeyle Veeam Availability Suite v9, Veeam’in 2016’da pazar payını artırmasına destek olacak.

Ratmir Timashev, güçlü inovasyon geçmişlerindan faydalanarak yarattıkları, büyük ölçekli şirketlere yönelik erişilebilirlik çözümü Veeam Availability Suite v9’un Veeam’i her zamankinden daha fazla büyüttüğünü belirtti. “2015 Veeam için rekor yılı oldu çünkü iş ortaklarımızla, işbirliklerimizle ve müşterilerimizle çok daha yakın iletişime girerek ‘hayati iş sorunlarını’ çözecek inovatif erişilebilirlik çözümleri sağladık. 2016’da yarım milyar dolarlık ciro çizgisini geçeceğimizi ve bu yükselişimizin devam ederek bizi 2018 için hedeflediğimiz yıllık bir milyar dolar ciroya ulaştıracağını tahmin ediyorum.”
   

"
En Çok Okunan Haberler

ABD`de çekirdek PCE belli oldu

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

`En büyük önceliğimiz fiyat istikrarı`

Microsoft`un gelir ve karı beklentileri aştı

`BoJ üç kez daha faiz artırabilir`

`ABD ekonomisi güçlü`

Japonya Merkez Bankası faizi değiştirmedi

Çin`in altın tüketimi arttı

Merkez Bankası`ndan zorunlu karşılık adımı

Avrupa`da emlak piyasası kötüleşti

Net UYP açığı belli oldu

`Petrolün enflasyon için yarattığı risk sınırlı`

BNP Paribas`ın ilk çeyrek karı düştü

Toyota`nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı

Almanya`da ihracatçıların hissiyatı geriledi

UBS`ten paladyum tahmini

IBM`den 6,4 milyar dolarlık satın alma