Zeybekci`den bayram mesajı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci bayram mesajında, "Daha güçlü yarınları hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

23.09.2015 Cuma 15:25

Güncelleme : 24.09.2015 Cuma 12:05

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Kardeşliğimize yönelen hain saldırılar karşısında milli ve manevi değerlerimizden aldığımız güçle daha güçlü yarınları hep birlikte inşa edeceğiz" ifadesini kullandı.

Zeybekci, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milli birlik ve beraberliği, huzur ve bütünlüğü hedef alan menfur saldırıların yaşandığı bu günlerde, milletçe büyük bir imtihandan geçildiği günlere şahitlik etiklerini belirten Zeybekci, mesajında şunları kaydetti:

" Aziz milletimizin bu çirkin oyunlar karşısında geliştirdiği sabır ve metanet sayesinde manevi dinamiklerimiz daha da güçlenecek, milletçe daha müreffeh ve daha huzurlu bir gelecek için birbirimize daha sıkı bir şekilde kenetleneceğiz. Kardeşliğimize yönelen hain saldırılar karşısında milli ve manevi değerlerimizden aldığımız güçle daha güçlü yarınları hep birlikte inşa edeceğiz. Bu vesileyle mübarek gün ve geceler, milli ve dini bayramlarımız milli birlik ve bütünlüğümüzün sigortası olan müstesna zaman dilimleridir.

Ülkemizin doğusunda, batısında, kuzeyinde, güneyinde, her bir güzel şehrinde, Sinop’tan Antalya'ya, Edirne'den Kars'a, milletçe kenetlenmenin ve tek vücut olmanın, yardımlaşma ve dayanışmanın, manevi lezzetleri hep birlikte tatmanın ve insanı insan yapan değerlerin zirve noktalara taşındığı bu mübarek günlerin kıymetini idrak ederek, sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlara erişmeyi temenni eder, vatan toprağının her bir noktasında kardeşliğe ve sevgiye kucak açan bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayram'nı en içten duygularımla tebrik ederim.

"
En Çok Okunan Haberler

ABD`de tarım dışı istihdam beklentilerin altında

PPK toplantı özeti yayımlandı

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

Bakan Şimşek`ten enflasyon açıklaması

Euro Bölgesi`nde işsizlik sabit kaldı

Nisan ayı dış ticaret rakamları açıklandı

Enflasyon rakamları belli oldu

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi arttı

S&P, Fed`den faiz indirimi beklentisini öteledi

`Hedge fonlar daha savunmacı hale geliyor`

`ECB muhtemelen üç kez faiz düşürecek`

Ford Motor`un ABD`de satışları azaldı

Societe Generale net karını açıkladı

`Faiz patikasına taahhütte bulunmuyoruz`

Coinbase Global net gelirlerini artırdı

OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti

Deutsche Bank personel maaşlarına zam yapacak