Ziraat bankası’na iki ödül birden

Zirraat Bankası, Şube Lokasyon Analizi Uygulaması ile Financial Innovation Awards’tan “Enİyi Banka”, Operasyon Merkezi Çalışmaları ile Global Banking & Finance Awards’tan “Enİyi Operasyon Merkezi İnovasyon Projesi Türkiye 2017” ödüllerini aldı.

21.12.2017 Cuma 09:59

Güncelleme : 21.12.2017 Cuma 09:59

The London Institute of Banking and Finance tarafından düzenlenen, “Financial Innovation Awards 2017” (Finansal Yenilik Ödülleri 2017) ödül töreninde Ziraat Bankası “Yenilikçi Veri Kullanımı ve Uygulamaları” kategorisinde En İyi Banka ödülünün sahibi oldu. Dünya genelinde binden fazla projenin yarıştığı ödül programında Ziraat Bankası, Kurumsal Mimari Grup Başkanlığı tarafından geliştirilen şube lokasyonunun belirlenmesinde coğrafik bilgi sistemlerinin analizi uygulaması ile ödül alan banka oldu.

Ödüle konu uygulama ile elde edilen bilimsel sonuçlar daha önce 9.Uluslararası İstatistik Kongresinde sunulmuş, Journal of Applied Finance & Banking dergisinde ise yayınlanmıştı.

Diğeryandan, “Global Banking And Finance Review” tarafından düzenlenen, finans sektöründeki yenilikler, fark yaratan strateji, ilerici ve ilham verici değişimleri ödüllendiren “Global Banking & Finance Awards 2017” ödüllerinde Ziraat Bankası, Bankanın Operasyon Merkezi uygulamaları ile “Enİyi Operasyon Merkezi İnovasyon Projesi Türkiye 2017” ödülüne layık görüldü. Bu proje kapsamında Bankanın Operasyon Merkezi çalışanlarının performans ve mola sistemleri, işlem müdahale süreleri ve performans karneleri uygulamaları hayata geçirilmiş, söz konusu süreçlerin sistem üzerinden anlık takip edebileceği bir alt yapı kurulmuştu.



"
En Çok Okunan Haberler

ABD`de çekirdek PCE belli oldu

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

`En büyük önceliğimiz fiyat istikrarı`

Microsoft`un gelir ve karı beklentileri aştı

`BoJ üç kez daha faiz artırabilir`

`ABD ekonomisi güçlü`

Japonya Merkez Bankası faizi değiştirmedi

Çin`in altın tüketimi arttı

Merkez Bankası`ndan zorunlu karşılık adımı

Avrupa`da emlak piyasası kötüleşti

Net UYP açığı belli oldu

`Petrolün enflasyon için yarattığı risk sınırlı`

BNP Paribas`ın ilk çeyrek karı düştü

Toyota`nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı

Almanya`da ihracatçıların hissiyatı geriledi

UBS`ten paladyum tahmini

IBM`den 6,4 milyar dolarlık satın alma