Zorlu`dan Toshiba açıklaması

Zorlu Holding Üst Yöneticisi Ömer Yüngül, "Toshiba için teklif verdik, şu an incelenme aşamasında. Bizimle beraber teklif veren şirket sayısı 5 ya da 6. Toshiba konusunda karar 1-1,5 ay içerisinde çıkabilir" dedi.

13.06.2017 Cuma 11:44

Güncelleme : 14.06.2017 Cuma 14:08

Zorlu Holding Üst Yöneticisi Ömer Yüngül, Toshiba'nın TV birimi için teklif verdiklerini belirterek, "Şu an  incelenme aşamasında. Bizimle beraber teklif veren şirket sayısı 5 ya da 6.  Toshiba konusunda karar 1-1,5 ay içerisinde çıkabilir." dedi.

Ömer Yüngül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Toshiba için teklif  verdiklerini bildirdi.

Yüngül, "Şu an incelenme aşamasında. Bizimle beraber teklif veren  şirket sayısı 5 ya da 6. Toshiba konusunda karar 1-1,5 ay içerisinde çıkabilir."  dedi.

Toshiba'nın TV birimi ile ne kadar büyüklükteki bir varlığın  kendilerine geçeceğine ilişkin soru üzerine Yüngül, "Bunu söylemek çok zor. Çünkü  farklı rakamlar var. Toshiba'nın Avrupa'daki lisans hakkı bizde. Dolayısıyla biz  zaten kendi güçlü pazarımızda bunu kullanıyoruz. Diğer bölgelerle ilgili en az  ilave 6-7 milyonluk satış adedi gelmesi lazım." ifadelerini kullandı.

'BÜTÜN DÜNYADA HEDEF BÜYÜTECEĞİZ'

Ömer Yüngül, Toshiba'nın TV birimini bünyelerine katmaları halinde  nerelerde hedef büyüteceklerine ilişkin soru üzerine de, bütün dünyada hedef  büyüteceklerini ifade ederek, "Çin, Japonya, Amerika... Bütün dünyada, her yerde  varlar. Üretim birimleri de bize kayacak. Ama şu anda fazla fabrikaları yok."  diye konuştu.

"Toshiba'nın TV birimini bünyenize katmanız durumunda yeni fabrika  açacak mısınız?" sorusuna da Yüngül, "Olursa, bakacağız. Ama bunu söylemek için  henüz erken." karşılığını verdi.

"
En Çok Okunan Haberler

ABD`de tarım dışı istihdam beklentilerin altında

PPK toplantı özeti yayımlandı

KKM hesaplarında düşüş sürüyor

Bakan Şimşek`ten enflasyon açıklaması

Euro Bölgesi`nde işsizlik sabit kaldı

Nisan ayı dış ticaret rakamları açıklandı

Enflasyon rakamları belli oldu

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi arttı

S&P, Fed`den faiz indirimi beklentisini öteledi

`Hedge fonlar daha savunmacı hale geliyor`

`ECB muhtemelen üç kez faiz düşürecek`

Ford Motor`un ABD`de satışları azaldı

Societe Generale net karını açıkladı

`Faiz patikasına taahhütte bulunmuyoruz`

Coinbase Global net gelirlerini artırdı

OECD, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti

Deutsche Bank personel maaşlarına zam yapacak