Halkbank, Singapur’da temsilcilik ofisi açtı

Uluslararası finans piyasalarına erişim hedefi doğrultusunda Asya pazarına açılan Halkbank, Singapur`da Temsilcilik Ofisi açtı.

24.05.2016 Cuma 14:14

Güncelleme : 24.05.2016 Cuma 15:33

Halkbank uluslararası finans piyasalarına erişim hedefi doğrultusunda Asya pazarına açıldı. Singapur’daki tescil işlemleri tamamlanan Halkbank Singapur Temsilcilik Ofisi, Ocean Financial Centre’da faaliyete başladı.

Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, “Güçlü ve istikrarlı büyüme potansiyeliyle öne çıkan Singapur’da açılan Temsilcilik Ofisimiz, küresel bir banka olma yolculuğumuzda bize önemli katkılar sağlayacak” dedi. Son yıllarda başarıyla gerçekleştirdiği halka arz, sendikasyon, bono ihraçları ve uluslararası finans kuruluşlarıyla yaptığı uzun vadeli kredi anlaşmaları yoluyla uluslararası para ve sermaye piyasalarındaki etkinliğini artıran Halkbank, faaliyetlerini Asya'ya da taşıma kararı aldı.

Asya-Pasifik bölgesindeki uluslararası kurumsal yatırımcılar ve muhabir bankalar ile ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla açılan Temsilcilik Ofisi, Ocean Financial Centre’da faaliyete geçti. Asyalı yatırımcıların Halkbank ile ilgili güncel gelişmelerden haberdar edilmesini sağlayacak olan Singapur Temsilcilik Ofisi, yatırımcılara bankanın faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapacak.

Ayrıca, uluslararası finans sektörü temsilcileriyle birebir görüşmeler ile Asya-Pasifik bölgesinde muhabir bankacılık ağının genişlemesine imkan vererek bu alandaki faaliyetlerin güçlenmesini sağlayacak.

'SİNGAPUR GLOBAL BİR ÇEKİM MERKEZİ'

Küresel bir banka olma vizyonuyla hareket ettiklerini ve bu kapsamda faaliyete geçtikleri Singapur’un güçlü ve istikrarlı büyüme potansiyeliyle öne çıktığını belirten Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu şunları söyledi: “Asya-Pasifik bölgesine yakınlığı ile stratejik önem arz eden Singapur, güçlü altyapısı ve ticaret bağlantıları ile yatırımcılara ve geniş Asya pazarına erişim imkânı sunan global bir çekim merkezi.

Temsilcilik Ofisi aracılığıyla özellikle Asya-Pasifik bölgesindeki uluslararası kurumsal yatırımcılar ve muhabir bankalar ile ilişkilerin geliştirilmesini ve uluslararası bankacılık hizmetlerimizi bir basamak daha yukarı taşımayı amaçlıyoruz.”

"
En Çok Okunan Haberler

İstanbul’un enflasyonu açıklandı

Doğal gaz tarifesinde değişiklik yapılmadı

TL mevduatta stopaj oranları değişti

Binance`ın kurucusuna 4 ay hapis

ABD`de mortgage faizi artışını sürdürdü

Temassız ödemelerde limit yükseliyor

Euro Bölgesi ekonomisi ilk çeyrekte büyüdü

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi belli oldu

`Jeopolitik durum enflasyonda risk oluşturuyor`

Almanya beklentilerin üzerinde büyüdü

HSBC CEO`su görevi bırakacak

Musk daha fazla Tesla personelini işten çıkarabilir

Volkswagen`in satışları düştü

`Faiz indiriminden sonra dikkatli olunmalı`

Samsung faaliyet karını 10 kat artırdı

ABD`de haftalık çelik üretimi azaldı

Dış ticaret istatistikleri açıklandı