Yakıt tasarrufu ile bir lastik fiyatı cepte!

Michelin’in geliştirdiği yeni yüksek performans lastiği yollarda yerini aldı. MICHELIN Pilot Sport 4,aynı kategorideki lastiklere göre % 3 daha az yakıt tüketerek, set olarak kullanıldığında, ömrü boyunca bir lastik fiyatı kadar tasarruf sağlıyor.

09.06.2016 Cuma 15:10

Güncelleme : 09.06.2016 Cuma 15:20

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin’in temel stratejisi ‘MICHELIN Total Performance’ sayesinde geliştirdiği yeni yüksek performans lastiği Pilot Sport 4, yollarda yerini aldı. Spor otomobillerde sürüş keyfi, performans ve güvenliği bir arada sunan yeni MICHELIN Pilot Sport 4, üstün teknolojisi, özgün sırt deseni ve bileşenindeki malzemeler ile hem kuru hem de ıslak zeminde alışılmışın dışında bir deneyim sunuyor.

DYNAMİC RESPONSE TEKNOLOJİSİ İLE ‘AKLINIZDAN YOLA ANINDA’

Michelin’in yüzyılı aşkın tecrübesi ve motorsporları alanındaki deneyimi sayesinde geliştirilen MICHELIN Pilot Sport 4, yol ile daha fazla temas alanı sağlayarak sürücülerin performansını geliştirirken; “Dynamic Response” teknolojisi ile de direksiyon hareketlerinin yola en iyi şekilde aktarılmasını sağlıyor. Virajlarda ve yüksek hızla seyir ederken dahi yol ile temasın kaybolmasına izin vermeyen lastikler, yapısındaki bileşenlerin etkisi ile sürücülere direksiyonda mükemmel bir hâkimiyet sunuyor.

YAKIT TASARRUFU İLE BİR LASTİK FİYATI CEPTE

Bileşiğindeki işlevsel elastromerler ve silika sayesinde homojen yapısıyla yüksek performans sunan Pilot Sport 4, geniş ve derin kanalları ile su tahliyesini güvenle sağlayarak lastik ömrünü uzatıyor. Yüksek yakıt tasarrufu ile de yüksek performans lastikleri segmentinde fark yaratan MICHELIN Pilot Sport 4,aynı kategorideki lastiklere göre yüzde 3 daha az yakıt tüketerek, set olarak kullanıldığında, ömrü boyunca bir lastik fiyatı kadar tasarruf sağlıyor.

Lastik yanağında kadife görüntüsü ve etkisi yaratan premium dokunuş ve jant koruma bandı ile Premium tasarıma sahip MICHELIN Pilot Sport 4, sürücü odaklı ve konforlu bir performansıyla fark yaratıyor.

"
En Çok Okunan Haberler

Apple hisseleri yükseldi

Çin`in döviz rezervleri geriledi

`Almanya`nın ihracatı durgunlaşabilir`

`Fed`in bir sonraki hamlesi faiz indirimi olacak`

Çin ile Rusya’nın ticaret hacmi arttı

ABD bankaları kredi standartlarını sıkılaştırdı

Grayscale Bitcoin Trust sermaye girişi sağladı

`ABD devlet tahvillerine yatırım yapılmalı`

Avustralya faizi değiştirmedi

Bakır faiz indirimi umuduyla yükseldi

`Birleşme ve satın alma işlemleri hız kazandı`

ABD`de haftalık çelik üretimi arttı

Bankacılık sektörünün net karı belli oldu

Rekabet Kurulu`ndan META`ya para cezası

OECD bölgesinde enflasyon yükseldi

Bakanlıktan altın ithalatı kotasıyla ilgili açıklama

S. Arabistan petrolde fiyat artışına gitti