Aynes Gıda TMSF`ye geçti

Türkiye`nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alan Aynes Gıda’nın Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu`nun denetimine geçtiği öğrenildi. Şirket yetkilileri için tutuklama kararı verilmişti.

Aynes Gıda TMSF`ye geçti
28.12.2016 Çarşamba 16:37

Güncelleme : 29.12.2016 Perşembe 09:46

Türkiye'de süt ürünleri üretiminde önemli bir yeri olan Aynes Gıda San. Ve Tic. AŞ.’nin yetkilileri hakkında geçtiğimiz ay gözaltı kararı çıkmıştı.

Bugün ise Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet  Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, aralarında Aynes Gıda Sanayi Ticaret AŞ yönetim kurulu başkanı Nevzat Serin ve üyelerinin de bulunduğu 19 kişi  tutuklandı.

Öte yandan Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alan Aynes Gıda’nın Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) denetimine geçtiği öğrenildi.



 

En Çok Okunan Haberler