Görüşmelerden sonuç çıkmadı

Yunanistan ile kreditörler arasındaki görüşmelerden sonuç çıkmadı.

Görüşmelerden sonuç çıkmadı
01.06.2015 Pazartesi 08:53

Güncelleme : 01.06.2015 Pazartesi 08:59

Yunanistan ile kreditörleri arasında haftasonu yapılan müzakerelerden sonuç çıkmadı. Reuters'a konuşan kaynaklar, tarafların hızla bir anlaşma sağlama konusunda fikir birliği içinde olduklarını, ancak anlaşmanın önünü tıkayan temel konuların çözüme kavuşmadığını kaydetti.

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, pazar günü Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Fransua Hollande ile telekonferans görüşmesi yaptı.

YUNANİSTAN İYİMSER

Öte yandan Yunanistan, yardım müzakereleri konusunda iyimserliğini koruyor. Yunanistan İçişleri Bakanı Nikos Voutsis, hükümet olarak kreditörlerle bu hafta anlaşacaklarına inandığını söyledi.

Yunan medyasına konuşan Voutsis, uzlaşma sağlamak için kendi ekonomi programlarındaki bazı bölümlerin 6 ila 12 ay ötelenebileceğini kaydetti.

En Çok Okunan Haberler