Morgan Stanley OPEC`ten umutlu

Morgan Stanley, OPEC üyesi ülkelerin petrol ve enerji bakanlarının bir anlaşmaya varmalarından umutlu olduğunu bildirdi.

Morgan Stanley OPEC`ten umutlu
30.11.2016 Çarşamba 08:24

Güncelleme : 30.11.2016 Çarşamba 12:03

Morgan Stanley, bugün Viyana'da bir araya gelecek OPEC üyesi ülkelerin petrol ve enerji bakanlarının bir anlaşmaya varmalarından umutlu olduğunu bildirdi.

OPEC üyelerinin 6 aylık bir süre için üretimin sınırlanması konusunda anlaşacaklarını öngören Morgan Stanley, anlaşmanın petrol fiyatlarının 50-55 dolar/varil aralığına yükselmesine yardım edeceğini belirtti. 

Morgan Stanley, OPEC toplantısında bir anlaşma çıkmaması halinde petrol fiyatının 35 dolar/varil seviyesine düşeceği görüşlerine katılmadığını ifade ederken, 40 dolar/varil seviyesinin altında bir fiyatın sürdürülmesini zor olacağını savundu.

En Çok Okunan Haberler