Murdoch bir şirketin daha peşinde!

ABD’li medya devi Rupert Murdoch’ın şirketi 21st Century Fox, ABD’deki en büyük bağımsız TV istasyonlarından biri olan 42 yerel istasyona sahip Tribune Media’yı satın almak için düğmeye bastı.

Murdoch bir şirketin daha peşinde!
01.05.2017 Pazartesi 13:32

Güncelleme : 02.05.2017 Salı 09:28

ABD’li medya devi Rupert Murdoch’ın şirketi 21st Century Fox, İngiliz yayın şirketi Sky'ın ardından ABD’deki en büyük bağımsız TV istasyonlarından biri olan 42 yerel istasyona sahip Tribune Media’yı satın almak için düğmeye bastı.

Habertürk'ün Reuters’a dayandırdığı habere göre, 21st Century Fox Tribune Media’yı satın almak için emlak şirketi Blackstone ile görüşmelere başladı.

ABD telekomünikasyon şirketleri Nexstar Media Group’un ve Sinclair Broadcast Group’un da Tribune Media ile ilgilendiği ve teklif verdiği belirtiliyor.

ABD medya devi 21st Century Fox, geçen yıl sonunda İngiliz yayın şirketi Sky'ın tamamını 14.8 milyar dolara satın almıştı.

En Çok Okunan Haberler