Putin: Türkiye ile anlaştık, vazgeçmeyiz

Rusya Devlet Başkanı Putin, diğer projelerin ortaya çıkması halinde `Türk Akımı Projesi` konusunda Rusya`nın Türkiye ile işbirliği yapmaktan vazgeçmeyeceğini bildirdi.

Putin: Türkiye ile anlaştık, vazgeçmeyiz
18.02.2015 Çarşamba 11:37

Güncelleme : 18.02.2015 Çarşamba 13:45

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, diğer projelerin ortaya çıkması halinde 'Türk Akımı Projesi'nin gerçekleştirilmesi konusunda Rusya'nın Türkiye ile işbirliği yapmaktan vazgeçmeyeceğini bildirdi.


DHA'nın haberine göre, Putin, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile düzenlenen basın toplantısında, Türkiye ile işbirliğinden vazgeçmeyeceklerini anlattı.   Devlet Başkanı Putin, şöyle dedi:


'Türk partnerlerimizle anlaştık, şimdi 'Hayır, Avrupa bize başka bir şey teklif etti' demek güzel olmaz, ayrıca kendimizi saçma bir duruma sokabiliriz. Bugün Avrupa Komisyonu reddetti, yarın tekrar kabul edip, daha sonra tekrar reddedebilir. Bu yüzden biz daha önce olduğu gibi ciddi uzun vadeli işbirliğini tercih ediyoruz."


Putin, Rusya'nın her zaman çok güvenilir bir partner olduğunu her zamanda böyle olmaya devam edeceğini belirtti.


En Çok Okunan Haberler