Türk firması, MotoGP takımına sponsor oldu

FLO Mağazacılık bünyesine 2012 yılında katılan Lumberjack, dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan MotoGP`de yarışan İtalyan takımı Estrella Galicia 0,0 Marc VDS`ye sponsor oldu.

Türk firması, MotoGP takımına sponsor oldu
02.04.2018 Pazartesi 14:49

Güncelleme : 03.04.2018 Salı 08:55

FLO Mağazacılıktan yapılan açıklamada, Lumberjack'in 2018 sezonu  itibarıyla MotoGP ve Moto 2 yarışmalarında mücadele eden takımlardan Estrella  Galicia 0,0 Marc VDS'nin resmi sponsoru olduğu kaydedildi.
 
Açıklamada, sponsorlukla ilgili görüşlerine yer verilen Brand Park  İtalya Yönetim Kurulu Başkanı ve FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut  Ziylan, "Lumberjack, enerji, güçlü ve sağlıklı bir sportif yaşamın farkındalığını simgeliyor. Bu nedenle dünyanın en çok izlenen spor organizasyonlarından,  MotoGP'de yarışan Team Estrella'nın sponsoru olduk." ifadelerini kullandı.
 
Ziylan, sponsorluğun, markanın küresel bakış açısının bir göstergesi  olduğunu kaydetti.
 
Takımın İtalyan sürücüsü Franco Morbidelli, "Çocukluğumdan beri  ayakkabılarını giydiğim Lumberjack tarafından desteklenmekten mutluluk ve onur  duyuyorum. Şimdi yine bu ayakkabılarla bir yarıştan başka bir yarışa geçiyorum.  Bu sefer en prestijli motosiklet dünya şampiyonasında beraberiz." şeklinde görüş  belirtti.


En Çok Okunan Haberler